ДТП сталася сьогодні, 6 липня. Про це написали у спільноті ((https://www.facebook.com/groups/parkingRivne/?fref=nf)("Я паркуюсь як МУДAК !- Рівне")) на Facebook.

На перехресті вулиці Набережна та проспект Миру зіткнулися LADA та RENO. На місці події працює поліція.

За повідомленням ГУ ДСНС у Рівне нській області о 09:36 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що на перехресті вулиць Проспекту Мира та Набережної обласного центру, трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів: «LADA» та «RENO».

pic За вказаною адресою було направлено чергове відділення бійців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

По прибуттю на місце виклику рятувальниками було встановлено, що з-під капоту «RENO», йде дим, що свідчило про коротке замикання у двигуні, також з-під машини на проїжджу частину дороги вилилися паливо-мастильні матеріали. Тому, щоб запобігти можливому загоранню, вогнеборці від’єднали клеми від акумулятора та змили паливо з дороги.

pic Внаслідок ДТП постраждала жінка-водій з «RENO», її каретою швидкої медичної допомоги було доставлено до лікувального закладу. На місці пригоди працювали патрульні поліцейські, що забезпечували охорону місця пригоди та регулювали рух автотранспорту даної ділянки дороги. Усі обставини ДТП встановлюються.

Повідомляють у ГУ ДСНС у Рівне нській області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv