Вдень родинні клопоти, ввечері – траса. 36-річна жінка працює на трасі вже давно. Каже, що навіть сама не знає скільки. Туди її привели гроші. А коли хотіла покинути, не змогла, адже знову все «вперлося» у фінанси. Про свою вимушену роботу жінка розповіла журналістам Першого місцевого. Своє ім’я просить не зазначати.

- Що стало причиною роботи на трасі?

- Вийшло так, що в мене була маленька дочка на руках. Плюс до цього в мене мама ніде не працювала. І ніхто не допомагав. Мені просто довелося вийти. Я вже тут дуже давно. Я навіть не рахувала.

- Скільки ви заробляєте?

- От позавчора я заробила всього лиш 150 гривень. А якщо їдеш на ніч, то можна і тисячу і півтори заробити. Ці гроші я віддаю в одну сторону(мамі), в іншу сторону(дитині) і собі трішки залишаю. Як темніє одразу і приїжджаю. Вночі з чужими людьми стараюсь не їздити. Так в основному до дванадцяти або до часу ночі



pic - Чи багато чоловіків до Вас приїжджають?

- Я не рахувала. Приїжджають чоловіки різного віку. Є постійні клієнти, яких вже давно знаєш.

- На Вашу думку, що стає причиною, чому вони до Вас звертаються?

- Один контингент - це молодші чоловіки вони шукають щось нове, інші приїжджають що просто зняти напругу, лють, і щоб вдома не було ніяких проблем. Хтось приїжджає, щоб не витрачати кошти на подарунки для коханки. Але є люди, які просто однолюби

- Були небезпечні випадки для життя?

- Були і їх багато буває. Це стається, якщо не розпізнаєш людину. Буває, що тобі просто не заплатять гроші, буває, що ти помилилася і буває таке, що ледь не втопили в сауні. По крайній мірі більше хороших людей. Буває приїжджають твої знайомі ви сидите спілкуєтесь, а буває приїде якесь мале і зіпсує тобі настрій за всіх.

- Вживаєте алкоголь, наркотики?

- Алкоголь вживаю, сьогодні я пива випила. А наркотики не вживаю.

- Штрафувала Вас поліція?

- Звичайно, приїжджають з Пушкіна, пишуть протоколи, взяли відбитки пальців і стоїмо вже на обліку. Ми платимо штрафи. Вони нас просто спіймали на гарячому. Одного разу приїхали і кажуть, що от нам потрібні дівчата для сауни. Ти погоджуєшся і вони тебе вже везуть на Пушкіна. Штраф платили 255 гривень.

- Чи думає покінчити із такою роботою?

- Хотілося б піти, але не виходить. Адже як завжди є в якісь потреби. Дочці і зятю виповнилось нещодавно по 18 років. Плюс до цього ще й внук є, потрібно допомагати. Він тільки закінчив навчання і влаштовується на роботу. Його батьки звичайно допомагають, але і мені теж потрібно. Мама теж вже не працює, вдома ще ремонт потрібно робити, ну от все це і крутиться.

- Коли думаєте закінчити із цією роботою?

- Минулого року хотіла закінчити з цим, але дочка завагітніла. Тепер я не знаю, але будемо сподіватись що до 40 років закінчу. Я б найлютішому ворогові не побажала б такого життя. Але нічого не зробиш.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv