Службовця Рівненського облуправління лісового та мисливського господарства викрили під час отримання 300 доларів США хабара.

Завдяки скоординованим заходам, вжитим працівниками слідчого відділу прокуратури Рівне нської області та Управління захисту економіки в Рівне нській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України, 14.08.2017 під час одержання неправомірної вигоди у сумі 300 дол США викрито головного спеціаліста одного із відділів Рівне нського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Встановлено, що зазначену суму коштів службовець органу державного контролю одержав від громадянина за сприяння в укладенні довгострокового договору оренди земельної ділянки у Володимирецькому районі та підготовку необхідної документації.

Особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та відсторонення підозрюваного від посади. Досудове розслідування та процесуальне керівництво у цьому кримінальному провадженні здійснює прокуратура Рівне нської області.

Повідомляє прес-служба прокуратури Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv