Вчора, 22 серпня о 15:30 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарчій будівлі розміром 15х8 метрів поблизу Житинського кільця Рівненського району.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

За вказаною адресою було направлено три пожежно-рятувальних відділення вогнеборців з 1-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частин обласного центру і пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Також на місці пожежі працював оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС області.

По прибуттю на місце виклику, рятувальники провели розвідку та встановила, що осередок пожежі знаходиться в середині приміщення, а також вогнем охоплено частину даху. Існувала загроза перекидання вогню на поряд розташовані будівлі. На гасіння вогнеборці подала три водяних стволи. Через сильне задимлення, рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання. З палаючого приміщення бійці ДСНС винесли газовий балон чим запобігли можливому вибуху та руйнуванню будівлі. О 15:58 пожежа була локалізована, а о 16:27 повністю ліквідована. Жертв та постраждалих не має. Вогнеборці не допустили перекидання полум’я на сусідні будівлі. До гасіння пожежі було залучено 4 одиниці техніки ДСНС та 20 рятувальників. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

pic



pic



pic

pic



pic



pic



pic

pic



pic



pic

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нській області.