До 11 вересня ще можна подати заявку на енергоефективний конкурс. З 28 проектів рада обласного конкурсу з енергоефективності затвердила 15.

Співфінансування з обласного бюджету становить 1,819 млн гривень, загалом загальна сума із внеском місцевих бюджетів – 4,6 млн гривень.

На конкурс подавалися проекти, спрямовані на підвищення енергоощадних заходів в установах, що утримуються із місцевих бюджетів. Таким чином, будівлі будуть оснащені сучасними тепловими лічильниками, сучасними електричними плитами, впроваджені інші заходи з використанням енергозберігаючих технологій.

Разом з тим, у зв’язку з економією коштів до 11 вересня ще можна подати заявку на обласний конкурс проектів з енергоефективності.

Заяви на участь у конкурсі та документи приймає департамент ЖКГ, енергетики та енергоефективності Рівне нської ОДА (м. Рівне , вул. І.Вишенського (Білякова), 4А, каб. 402-403).

На конкурс подаються проекти із позитивними висновками державної експертизи проектно-кошторисної документації, за умови підтвердження співфінансування цих проектів з місцевих бюджетів. Також обов’язково потрібно розрахувати строк їх окупності.

Нагадаємо, цьогоріч на обласну програму енергоефективності в обласному бюджеті передбачено 7,67 мільйонів гривень.

За результатами конкурсного відбору І етапу відібрано 39 проектів з енергоефективності, ІІ етапу - 15 проектів, які будуть реалізуватись в поточному році відповідно до обласної програми енергоефективності.

Повідомляє Рівне нська обласна державна адміністрація.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv