Правоохоронці оперативно затримали двох чоловіків, які обкрадали автомобілі.

Двоє чоловіків учора, 24 серпня обікрали автомобіль, який належить громадянину Польщі. Правоохоронці оперативно встановили та затримали крадіїв. Наразі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

47-річний житель міста Варшава та його 45-річна дружина прибули в Україну на відпочинок. Учора, 24 серпня приїхали у село Мочулки Рівне нського району порибалити. Тож автомобіль «Toyota RAV4» залишили на місцевій парковці. Близько 15 години, повернувшись до авто, подружжя виявило розбите вікно транспортного засобу та відсутність деяких речей.

pic



pic Жінка про подію одразу повідомила до поліції. З’ясувалося, що невідомі викрали сумку, у якій знаходився мобільний телефон, документи, відеореєстратор, гаманець, в якому було 200 гривень та інші особисті речі. Проведеними оперативними заходами, поліцейські встановили, що зловмисники пересуваються на автомобілі «Volkswagen Passat В5», тож на його пошуки одразу орієнтували весь особовий склад поліції області.



pic Вже через годину інспектори патрульної поліції Рівного помітили підозрілий автомобіль. На вимогу зупинитися, водій тільки додав газу. Утім, поліцейські наздогнали та зупинили транспортний засіб. Зловмисниками виявилися 45-ти та 34-річні уродженці Грузії. Молодший чоловік у 2010 році отримав громадянство України проживає у селі Бронники Рівне нського району. Його спільник мешкає у Тбілісі.

У салоні автомобіля правоохоронці виявили крадені речі, які належать потерпілим.



pic За цим фактом поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Обох зловмисників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Поліцейські перевіряють їх на причетність до вчинення інших подібних злочинів на території Рівне нщини та інших областей.

pic



pic



pic Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv