Секрет вдалої вечірки зовсім не в кількості випитого спиртного, а в тому, які яскраві емоції ви змогли відчути в цей день. Постарайтеся, щоб програма свята в цей день була істинно чоловічою і насиченою.

Найкраще призначати дату холостяцької вечірки за тиждень до весілля. Це оптимальна дата для свята, коли і наближається урочиста подія, і часу, щоб спокійно прийти в себе у вас буде достатньо.

Ви можете влаштувати футбольний матч між гостями вашої парубочої вечірки. Особливо цікавим може вийти матч, якщо серед ваших гостей є і ваші друзі, і друзі з боку нареченої. Замовте командам футболки різного кольору, забронюйте футбольне поле на час гри, а після цього вже спокійно можна відправитися в спорт-бар, щоб продовжити свою football party.

Також можна влаштувати гру paintball, вибравши для цього відповідний полігон. Придумайте тему для вашої війни фарбами, розробіть сценарій: «захоплення терористів» або «знайти і знешкодити вантаж» і тоді яскраві емоції вам будуть гарантовані. А от після такого насиченого свята вже можна вирушати в сауну - відмивати фарбу від кульових поранень і ділитися враженнями, розповідає girko.lviv



pic

Картинг теж може стати відмінним місцем для першої частини холостяцької вечірки, коли ви за всіма правилами гоночних заїздів, організовуєте справжні змагання для ваших друзів. Чоловіки і машини це неподільне ціле, і коли вони зустрічаються, адреналін змушує прискорено битися чоловічі серця і ревіти автомобільні мотори. Коли всі заїзди буду здійснені, і у вас з'являться переможці, вручіть їм саморобні кубки і кличте всіх на авто-паті в будь-який з ваших улюблених клубів.

Ви можете відправитися на рибалку або в казино, влаштувати виїзд на природу з шашликами або організувати міський квест.

Обов'язково продумайте, хто і як буде розвозити ваших друзів після вдалої холостяцької вечірки.