Декана факультету Рівненського ВУЗУ викрито під час отримання 1,4 тис дол США неправомірної вигоди.

На Рівне нщині завдяки злагодженим діям правоохоронних органів вкотре викрито факт корупції, пов’язаний із вступною кампанією.

Як повідомляє "Рівне Вечірнє" це декан Рівне нського державного університету.

Так, працівниками прокуратури Рівне нської області, Головного управління Національної поліції в Рівне нській області та Управління Служби безпеки України в Рівне нській області 19.08.2017 викрито декана факультету одного із університетів м.Рівне під час під час одержання неправомірної вигоди у сумі 1,4 тис дол США.

pic Встановлено, що зазначену суму грошей освітянин одержав від громадянина за сприяння у зарахуванні двох жителів області на денну форму навчання у ВУЗі.

29.08.2017 особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, що передбачене ч.1 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

pic Досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Рівне нській області за процесуального керівництва прокуратури Рівне нської області.

Повідомляє прес-служба прокуратури Рівне нської області

Фото з сайту Служби безпеки України.