Bentley показав яким буде новий седан Continental GT 2018 третього покоління.

Оновлений автомобіль важко сплутати з попередником. Хоча силует кузова залишився колишнім, він став більш виразним, рельєфним і навіть витонченим. Слід зазначити, що купе побудовано на базі ліфтбека Porsche Panamera. Передню вісь змістили на 135 мм вперед, завдяки чому купе отримало зовсім нові пропорції. Колісна база збільшилася до 110 мм, а довжина - до 4805 мм. Разом з тим, масу знизили на 70 кг (2250 кг).



pic



pic



pic



pic

Салон оснащений за останнім словом розкоші. Сидіння спортивного типу обшиті шкірою світлого і темного кольорів, а передні - доповнені масажером і вентиляцією. Серед інших особливостей - віртуальна панель приладів з 12,3 - дюймовим тачскріном. Більш того, на панелі встановили зовнішній термометр, компас і хронометр.



pic



pic



pic



pic



pic

Двигун Continental GT отримав від кросовера Bentayga - 6.0-літровий бітурбований W12 з комбінованим уприскуванням і технологією відключення половини циліндрів при невеликих навантаженнях. Його потужність становить 635 к.с, що на 45 к.с більше, ніж у попередника. До сотні купе розганяється за 3,7 секунди, а максимальна швидкість складає 333 км/год. До слова, від Bentayga купе також отримало стабілізатори, які покращують стійкість.



pic



pic



pic

Світова прем'єра Bentley Continental GT 2018 відбудеться на Міжнародному автосалоні у Франкфурті, який пройде з 14 до 24 вересня.


Ми в соціальних мережах: ФБ Інстаграм

Читай також:

Porsche Cayenne нового покоління дебютував у Німеччині

Bentley випустив спецверсію кабріолета Continental GT, натхненну розкішшю яхт

Porsche випустив найпотужнішу модифікацію спорткара