Ви повернулися з відпустки, гордо демонструючи золотисту сяючу шкіру, але є мало шансів довго радіти довгоочікуваній засмазі з початком дощової осені. Ось кілька порад, як зберегти бронзовий відтінок і протистояти поверненню вашої звичайної осінньої блідості.

Зволожуйте

Жодна кількість зволоження не буде надмірною, а частота застосування зволожуючих засобів зайвою - просто переконайтеся, що ваша шкіра не має шансів пересохнути, тому що, як тільки починається лущення, воно вже не припиниться. Використовуйте супер-зволожуючі креми, які пом'якшать вашу шкіру і не дадуть їй позбутися засмаглого шару занадто швидко.

Легше з гарячою водою

Тривалі гарячі ванни і душ можуть зневоднювати вашу шкіру, тому використовуйте прохолодну воду і зволожуючий крем для душу або масло замість більш сухих гелів або піни.

Відлущуйте дуже обережно

Так, вам все одно потрібно використовувати скраби - мертві клітини можуть зробити шкіру більш тьмяною і менш сяючою - але робіть це дуже обережно, щоб не зняти свій загар. В ідеалі вам слід ретельно скрабувати шкіру перед від'їздом на відпочинок, тому після потрібне лише ніжне продовження. Використовуйте суху щітку для тіла або відлущуючу губку. Ексфоліанти з гліколевою та саліциловою кислотою змусять ваш загар зникнути, як і креми-депілятори та воскова епіляція - вони видаляють верхній шар шкіри - тому почекайте.

Пийте багато води

Зволоженість має важливе значення для доброго здоров'я шкіри, відновлення клітин і всього іншого, пов'язаного зі збереженням золотого сяйва. Те ж саме стосується здорової дієти, особливо продуктів, багатих бета-каротином - папайї, моркви, батату і манго.

"Підсильте" його

Штучну засмагу набагато простіше наносити, коли у вас вже є засмага - ймовірність помаранчевих ліктів і колін буде нижчою, коли ваша шкіра вже потемніла на сонці.

Зрештою виберіть бірюзовий або кораловий лак для нігтів, що підкреслить золоте сяйво вашої шкіри. Й одягайте біле. Багато білого.

ДЖЕРЕЛО


Ми в соціальних мережах: ФБ Інстаграм

Читай також:

Поради дієтолога: Чим харчуватися в спеку?

Все під контролем: обов'язкові обстеження для кожної дівчини

Розповсюджувачі бактерій, яких ми торкаємося щодня