На свято Першого дзвоника діти в одній із шкіл Рівного "знову мусять майже до пів метра стрибати з нової частини подвір'я на стару, бігати по спортивному майданчику з перепадами і ямами до 20 см... ".

Про це йдеться у пості рівнянина Ігоря Присяжнюка на Facebook.

Чоловік від імені батьків учнів НВК "Колегіум" звертається до міської влади завершити благоустрій території біля школи. Він зазначає, що роботи там почалися ще минулого року, а цього року мали завершитися. Проте наразі ями так і залишилися.

"Минулого навчального року в школі почали благоустрій подвір'я. Вклали частину подвір'я плиткою- бруківкою. Було обіцяно наступного року завершити розпочату добру справу! І що ми, батьки, побачили???", - зазначає Ігор Присяжнюк.



pic



pic



pic

Батьки переймаються, що діти можуть травмуватися. Адже подвір'я школи в такому стані як є зараз може бути небезпечним для дітей.

"Вивихи і переломи ніг діткам забезпечено? Чи дасте шановні керівники міста наганяй своїм підлеглим і ті швидко усунуть такі неприпустимі для Рівного ( з перевиконаним бюджетом) проблеми. Ми не просимо сучасний дорогезний спортивний комплекс, дорогу апаратуру.... ми вимагаємо зробити безпечною територію біля школи, і на спортивному майданчику!", - йдеться у пості.



pic



pic

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv