Службовець Рівненського облуправління лісового та мисливського господарства одержав 300 доларів США хабаря.

Прокуратура Рівне нської області завершила досудове розслідування та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно головного спеціаліста одного із відділів Рівне нського обласного управління лісового та мисливського господарства, який вчинив корупційний злочин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рівному депутата міської ради затримали на хабарі [ФОТО/ВІДЕО]

На підставі зібраних слідчим та процесуальним прокурором доказів встановлено, що службовець органу державного контролю одержав від громадянина 300 дол США за сприяння в укладенні довгострокового договору оренди земельної ділянки у Володимирецькому районі та підготовку необхідної документації.

Протиправну діяльність було викрито та припинено працівниками прокуратури Рівне нської області та Управління захисту економіки в Рівне нській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України одразу після одержання 14.08.2017 головним спеціалістом зазначеного управління неправомірної вигоди.

На етапі досудового розслідування підозрюваний виявив ініціативу в укладенні угоди про визнання винуватості у вчиненні корупційного кримінального правопорушення, що передбачене ч. 1 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

На даний час службовець за клопотанням прокуратури Рівне нської області відсторонений від займаної посади та стосовно нього застосовано судом запобіжний захід у виді особистого зобов’язання.

Обвинувальний акт розглядатиме по суті Рівне нський міський суд.

Повідомляє прес-служба прокуратури Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv