Близько 40 підприємств та організацій презентують своє енергоефективне обладнання та технології на ІІІ Міжнародній виставці енергоощадних технологій «Сучасність. Енергозбереження. Технології (СЕТ-2017)»

Її відкриття відбудеться вже через тиждень – 7 вересня о 09.30 у приміщенні ТОВ «Рівне теплоенерго» (м.Рівне , вул. Д.Галицького, 27).

Діятиме вона впродовж двох днів.

Серед учасників – представництва в Україні закордонних фірм-виробників з Данії, Польщі та Литви. Вони будуть експонувати свої енергоощадні товари, а також новинки у сфері енергоефективності.

Також взяти участь у виставці виявили бажання представники Інститутів газу та технічної теплофізики НАНУ. Вони презентують технології утилізації небезпечних товарів, а також сучасні рішення зі скорочення споживання природного газу.

Тим часом науковці із національних університетів Києва та Харкова поділяться напрацюваннями у сфері енергоменеджменту та енергоаудиту.

Виставка проходитиме у рамках Міжрегіонального інвестиційного Форуму з енергоефективності та енергозбереження. Друга частина Форуму – інформаційна, упродовж якої проходитимуть семінари, презентації та майстер-класи на різні теми з енергоефективності.

Для участі у цих заходах запрошені керівники місцевих органів влади, представники міжнародних і громадських організацій та інші зацікавлені особи.

Про це повідомляють на сайті Рівне нської обласної державної адміністрації.