Верховна Рада розпущена не президентом. Вона і є - розпущена - так дослівно висловився голова Рівненської облдержадміністрації Віктор Матчук. Напередодні він повернувся з наради, яку Президент України провів з керівниками областей. А вже сьогодні поділився думками про парламентські та міські вибори. І вкотре зізнався, кого на останніх буде підтримувати.

Дочасні вибори до Верховної Ради будуть стовідсотково, переконує голова РОДА Віктор Матчук. І вважає рішення Президента політично виваженим та юридично обґрунтованим. І кошти з резервного фонду на вибори передбачені. Адже дострокові вибори, як і повені передбачити не можливо, вважає Віктор Матчук, а дії бютівців називає політичним рейдерством.

Втім для рівнян важливіші вибори міського голови, переконаний очільник області. Запевняє вже визначився і з кандидатом якого підтримуватиме. Він господарник, позапартійний, твердий всередині і дипломат, та головне Володимир Хомко сам виявив бажання йти на вибори. Віктор Матчук не приховує - Хомка підтримує, і конкурентів йому не бачить.

Очільник водоканалу до кадрових чисток не вдавався, проте робота його колективу змінилася, і це, на думку Віктора Матчука, говорить про його лідерські якості.