Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» до поліції надійшло учора, другого вересня, близько 15 години.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 39-річна жителька селища Клевань, керуючи автомобілем «Dacia», рухаючись автодорогою зі сторони Луцька поблизу селища Клевань здійснила виїзд на смугу зустрічного руху, де допустила зіткнення з автомобілем "ВАЗ 2101», під керуванням 22-річного жителя села Золотолин Костопільського району. Після зіткнення автомобіль «Dacia Logan» за інерцією занесло у вантажний автомобіль «КАМАЗ», яким керував 53-річний житель села Погулянка Волинської області, який рухався позаду ВАЗівки. Унаслідок ДТП травми отримали п’ятеро осіб: водії легковиків та троє пасажирів автомобіля «ВАЗ 2101».

Водій автомобіля «Dacia Logan» з відкритою важкою черепно-мозковою травмою, переломом склепіння черепа та мозковою комою перебуває у реанімаційному відділенні Рівне нської центральної міської лікарні.

Водія ВАЗівки, його пасажирів: 20-річну жительку села Застав’я Рівне нського району, 47-річну жительку села Голишів та її 21-річну доньку із переломами та іншими тілесними ушкодженнями госпіталізували у травматологічне відділення Рівне нської центральної районної лікарні.

частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки. За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за дорожнього руху). Обидва легкові транспортні засоби поміщені на штраф майданчик Рівне нського районного відділення поліції.

pic



pic



pic

pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.