Безперечно, що представники різних світових культур і релігій шанують свої традиції. І це нормально. Але іноді, коли дізнаєшся про ритуали, через які доводиться проходити жителям деяких народностей, стає відверто не по собі.

Знайомство з мурахами-кулями

Хлопчики з одного амазонського племені, досягнувши певного віку, повинні довести свою мужність вельми дивним способом. Вони надягають рукавички, в які вставлені живі мурахи-кулі. Після цього хлопчикам потрібно танцювати, поки комахи жалять їх. До речі, мураха-куля отримала свою назву через те, що укус однієї такої комахи по больових відчуттях порівнюють з кульовим пораненням.



pic Тайпусам

Фестиваль, в ході якого тамільці проколюють собі різні частини тіла і в такому вигляді здійснюють паломництво в печери Бату в Малайзії.

Нічне полювання в Бутані

Раз на рік хлопці вночі пробираються в спальні до незаміжніх дівчат. При цьому якщо їх спіймають, вони зобов'язані одружитися або певний час працювати на полях сім'ї дівчини.

Ритуал поховання Яном

Коли в цьому племені хтось помирає, тіло небіжчика спалюють, а попіл змішують зі спеціально приготовленим супом. Цю страва повинні випити члени сім'ї покійного. Вважається, що так його душа залишиться з ними назавжди.

pic Підпилювання зубів, Балі

Перед вступом у шлюб жінкам підпилюють зуби. Це є символом контролю над злістю, гнівом та іншими негативними емоціями.

pic Кидання дитини в Індії

Деякі пари хочуть отримати для своєї новонародженої дитини благословення. Для цього її скидають з 15-метрової висоти на розтягнуте полотнище.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

10 речей, яких ви не знали про українські казки

Вагітність уві сні: 10 несподіваних трактувань сновидіння