У рамках оперативно-профілактичних заходів «Зброя та вибухівка» правоохоронці дев’ятого вересня у господарстві жителя дачного масиву в Новій Українці виявили наркотики, обладнання для їх виготовлення, гранати і вибухівку.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

У ході санкціонованого обшуку поліцейські Рівне нського районного відділення вилучили дев’ять пакетів із марихуаною, загальною вагою близько 15 грамів, стебла сухих рослин конопель, два згортки фольги із залишками метамфітаміну та пристрій для вживання наркотичної речовини.

Також у помешканні 37-річного чоловіка виявили вісім скляних колб, шість трубок та дві мензурки різних об’ємів, які використовувались для приготування наркотичної речовини, п’ять пляшок із кристалічним йодом, три пластикові пляшки, частково наповнені соляною кислотою.

Крім того, чоловік в оселі зберігав дві ручні димові гранати РДГ-2Б, ручну димову гранату РДГ-2Х, предмет циліндричної форми у картонному корпусі, обмотаний клейкою стрічкою із металевим кільцем, два предмети у пластиковому чорному корпусі, один із яких схожий на ручну гранату, а інший — обмотаний клейкою стрічкою та прозорою плівкою.

Усе вилучене направлено на дослідження у Рівне нський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

Житель села Нова Українка за свої протиправні діяння відповідатиме за чотирма статтями Кримінального кодексу України, максимальне покарання за все скоєне передбачає позбавлення волі на сім років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic



pic



pic