Чому б не урізноманітнити осінь? Адже це прекрасна пора року!

Коли безтурботне літо закінчується, як-то мимоволі починаєш замислюватися про плани на осінь. Знайти роботу, почати вчитися, побудувати відносини. Це все стандартний список «must do» в житті багатьох людей, але ми зараз хочемо розповісти про затишно осінні речі, за що ми, власне, і любимо цю пору або що потрібно зробити аби уникнути осінньої нудьги.

Переглянути улюблений серіал

І нехай там купа сезонів, нехай ти пам'ятаєш весь сюжет. Згадай свій улюблений серіал, лягай на ліжечко, візьми побільше смаколиків з гарячим чаєм і занурюйся в світ теплої ностальгії по персонажам.

pic Провести вечір з незнайомцем або незнайомкою

Неважливо, де ви з ним / нею познайомитеся, головне, щоб вам було разом комфортно і ви як слід повеселилися. Час авантюр!

Оновити свій осінній гардероб

Красиві світшоти, м'які светрики, довгі кардигани і різнокольорові гумові чоботи - чому б і не прикупити щось новеньке?

Відправитися в спонтанну подорож

В Україні, по Європі, на інший континент - обмежень немає ніяких, ви тільки уявіть, як зараз красиво, наприклад, в Берліні або Сан-Франциско. Та пам'ятайте, що і на Рівне нщині є купа цікавих та незвіданих місць.

pic Насолодитися осіннім листям

Коли під ногами так багато різнокольорового листя, так і хочеться його підкинути вгору і закрутитися, як героїня романтичного фільму.

pic Провести весь день під ковдрою

Просто уявіть, за вікном дощ (ну або просто холодно), а ви в своєму ліжку насолоджуєтеся теплом і комфортом. Можна послухати музику, подивитися щось по телевізору або почитати улюблену книгу. Обов'язково знайдіть час для такого відпочинку від щоденної метушні.

Навчитися чогось нового

Ось у кожного є таке таємне бажання навчитися чогось, але в силу будь-яких відмовок найчастіше нічого не виходить. Осінь - це також час для саморозвитку, так що якщо, наприклад, хочете навчитися робити листівки або пекти торти - то чому б ні? Вперед, розпочніть вже сьогодні!

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Моторошні традиції, що збереглися в сучасному світі

12 ритуалів, які перетворять вас в улюбленця долі

Незвичайні фото української символіки[ФОТО]