У рамках операції «Зброя та вибухівка» протизаконні факти працівники поліції зафіксували у Рівному, Здолбунівському, Гощанському та Млинівському районах.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Учора, 14 вересня, у ході санкціонованого обшуку помешкання 34-річного рівнянина поліцейські виявили 170 набоїв різного калібру, а під час поверхневої перевірки у 32-річного жителя Рівного — 36 патронів калібру 5,6 мм.

Крім того, під час санкціонованого обшуку господарства 25-річного жителя села Богдашів здолбунівські поліцейські у підсобному приміщенні виявили багатозарядний пістолет перероблений саморобним способом із газового пістолета "VALTRO", а 47-річний житель села Глибочок, що на Гощанщині, зберігав у себе пістолет калібру 5,6 мм.

За всіма фактами розпочаті досудові розслідування за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Усе вилучене направлено на експертизу до Рівне нського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Крім того, під час земельних робіт 61-річний мешканець села Ярославичі Млинівського району виявив один снаряд часів Другої Світової Війни. В ході обстеження території цього ж господарства було виявлено поряд в землі ще п’ять аналогічних снарядів.

Боєприпаси вилучили для подальшого знищення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic



pic