Що зорі віщують на сьогодні кожному знакові зодіаку.

Овен

Літо закінчилося, а ви так і не вийшли на пікнік? Сьогоднішній день ідеально підійде для активного відпочинку на природі. Організуйте зустріч з друзями на відкритому повітрі і проведіть час з користю для здоров'я. Сьогодні також вдалими будуть творчі заняття і самоосвіта. А несподіване знайомство може перерости в більш серйозні відносини.

Телець

Тельці можуть сьогодні заглибитися в роздуми і аналізування своїх особистих справ. Можливо в цей вихідний, спираючись на досвід пройдені врожай, ви знайдете ключ до подолання наступних. Не варто також захоплюватися фізичними навантаженнями.

Близнюки

Сьогодні ваша інтуїція, сексуальна чарівність, тяга до романтичних пригод підніметься на максимум. Прислухавшись до внутрішнього голосу, ви обов'язково знайдете застосування такого запасу енергії.

Рак

Цей день може підловити Раків своєю суперечливістю. Перша половина дня обіцяє вам впевненість в собі і всі можливості бити точно в ціль. В цей час успішними будуть переговори, укладення контрактів та договорів. Однак від усього цього необхідно відмовитися вже в другій половині дня. Все б нічого, якби не настільки тонка грань часу.

Лев

Левів сьогодні чекають перемоги, радість ваших колег і привітання. Однак не зазнавайтеся, просто сміливо рухайтеся вперед. Вас можуть очікувати нові випробування, які будуть виявляться досить складними, якщо ви зосередитеся на непотрібних зараз речах.

Діва

Насичений подіями день виявиться для Дів ще і досить захоплюючим. Ви усвідомлюєте, наскільки ви привабливі. Це відчують і ті, з ким ви сьогодні зустрінетеся. До речі, ці самі зустрічі варто уважно аналізувати. Не всі порадіють вашому квітучому настрою і, можливо, спробують вам його зіпсувати.

Терези

Сьогодні ваг можуть надійти досить привабливі ділові пропозиції. Однак не поспішайте погоджуватися. Справжні їх вигоди приспіють дещо пізніше. Якщо ж сьогодні близькі вам люди запропонують допомогу, не відмовляйтеся, навіть якщо вирішите, що не маєте потреби в ній.

Скорпіон

Маленькі неузгодженості на вашому сьогоднішньому шляху можуть сильно зіпсувати вам пални. Можлива поява додаткових проблем і термінових справ, які в підсумку змусять вас здатися і перенести заплановане.

Стрілець

Головним знаком гороскопу Стрільців на сьогоднішній день є самореалізація. Подумайте, в якій області ви могли б застосувати вміння і талант. Креатив і професійний підхід.

Козеріг

Сьогодні Козероги можуть зустріти опору на шляху до розуміння близькими людьми. Однак не приймайте їх позицію по відношенню до вас занадто близько до серця. В душі вони завжди на вашому боці.

Водолій

Сьогодні ви можете відчути необхідність відстояти свої принципи. Робіть це впевнено і не замислюйтесь про наслідки. Це може привести до конфліктів, однак не варто сприймати їх надто серйозно. Швидше за все вони будуть всього лише тимчасовими непорозуміння.

Риби

Субота цього тижня здивує вас тим, наскільки легко сьогодні будуть збуватися ваші бажання і фантазії. Природно, в межах розумного, проте абсолютно доступними виявляться висоти, до яких дістатися ви розраховували значно пізніше.