До кінця 2017 року на меблевій фабриці “Морган Феніче”, що у Квасилові, планують добудувати ще один цех. А це дозволить збільшити виробничі потужності вдвічі. Більш ніж 95% виробів меблевої фабрики “Морган Феніче” експортуються у Європу.

Нині на підприємстві працює понад 1000 працівників. А з відкриттям нового цеху кількість персоналу планують збільшити вдвічі, розповідає власниця меблевої фабрики Лорейн МакМахон:

- Ми постійно набираємо нових працівників. Оскільки наша промисловість автоматизується частково, у нас є багато ручної праці. Наша мета — щоб меблева фабрика стала найкращою у Європі. Ми більше 10 років інвестуємо в Україну, - розповідає президент меблевої фабрики Лорейн МакМахон.



pic

За словами Лорейн МакМахон, на фабрику постійно завозять нове, сучасне обладнання, що значно полегшує роботу працівникам:

- Оскільки у нас працює багато швачок, ми думаємо над тим, щоб наші робочі місця більше приваблювали жінок. Ми оплачуємо усі відпускні та декретні. Також у мене є ідея збудувати дитячий садочок на території фабрики. Щоб діти наших працівників могли там виховуватися, - ділиться майбутніми планами президент фабрики Лорейн МакМахон.



pic

Працюють на фабриці люди різної вікової категорії. Для майбутніх працівників тут проводять навчання. Також забезпечують спецодягом, засобами захисту, транспортом.



pic



pic

Анна Мойсеєць на меблевій фабриці працює з 2012 року. На підприємство дівчина прийшла працювати швачкою. Проте за 5 років на меблевій фабриці завдяки кар'єрному росту і наполегливій праці стала майстром зміни.



pic

- Прийшовши сюди, я не мала навичок швачки. Втім, мене тут усього навчили. У нас дружній колектив та хороші умови праці. Я сама з Рівного. Тому для мене дуже важливо, що на роботу нас привозять і відвозять. Тішить і заробітна плата. Більш чим переконана, подібної роботи у Рівному я не знайду, адже вже маю досвід з пошуку роботи, - розповідає Анна Мойсеєць.

У 26-річного Ярослава Возняка досвід роботи на меблевій фабриці трішки менший. Втім, і він має чим пишатись. За три роки із простого робочого за свою старанність та наполегливість вже півроку працює майстром.



pic

- Нову посаду мені запропонувало керівництво. Я вирішив спробувати і в мене вийшло. Загалом, роботою задоволений. Тут нам забезпечують доїзд, робочу форму. У нас є їдальня, де смачно готують. Все на місці. Якщо гарно працювати, то й оплата відповідна, - запевняє Ярослав Возняк.

Добудувати новий цех на “Морган Феніче” планують вже у листопаді цього року. А тих, хто не боїться роботи, запрошують у свій дружній колектив на роботу.

pic