Після змагань за кордоном та перемоги у Міжнародній Лізі Спідвею SPEEDWAY FRIENDSHIP CUP гонщики готуються до заключних стартів у Рівному.

Гонщики з Чехії, Латвії, Польщі, Словаччини та України завітають 8 жовтня на стадіон з технічних видів спорту "Мототрек" аби взяти участь у "Міжнародному турнірі на Приз Закриття Сезону та на честь 55-річчя Радуги Рівне".

Організатори змагань "КЛУБ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО СПІДВЕЮ" визначаються з форматом гонки. На даний момент достоменно відомо, що турнір включатиме заїзди основної сітки, за підсумками яких визначаться учасники Великого Фіналу в якому буде розіграно Кубок на честь 55річчя Радуги Рівне - 2-разових бронзових призерів першостей СРСР у 1962 та 1966 рр. (клуб брав участь у чемпіонатах Радянського Союзу з 1962 по 1979 роки включно).

Окрім українських гонщиків з Рівного та Червонограду запрошені спортсмени з-за кордону, а саме Зденек СІМОТА (Чехія) та Ондрей СМЕТАНА (Чехія), Євгеній КОСТИГОВ (Латвія), Якуб ЯМРУГ (Польща), Павел МЕСЬОНЦ (Польща), Марсель КАЙЗЕР (Польща), Станіслав БУЖА (Польща), Мацей КУЦЯПА (Польща), Марцин РЕМПАЛА (Польща), Факундо АЛБІН (Аргентина), Ян МІХАЛІК (СЛОВАЧЧИНА). Ведуться перемовини з представником датського королевства Кеннетом Крузе ХАНСЕНОМ.

Серед претендентів захищати честь України розглядаються рівняни Станіслав МЕЛЬНИЧУК, Віталій ЛИСАК, Марко ЛЕВІШИН, Віктор ТРОФІМОВ, Максим РОСОЩУК, Станіслав ОГОРОДНІК, Назар ФЕДОРЧУК, а також червоноградці Андрій КОБРІН, Дмитро МОСТОВИК, Віталій КОВАЛЬ та Андрій РОЗАЛЮК.

Відкриватиме турнір міський голова Рівного Володимир ХОМКО.

Під час презентації будуть вручені подарунки гонщикам - ветеранам рівненської "РАДУГИ", - клубу, честь якого захищали легенди вітчизняного спіядвею Віктор Іванович ТРОФІМОВ, Григорій ХЛИНОВСЬКИЙ, Борис ГОРКА, Леонід ДРОБЯЗКО, Борис САВОЙСЬКИЙ, Анатолій РАЄВСЬКИЙ, Володимир РОЖАНЧУК, Костянтин КРИШТАЛЬ, Євгеній МІХЕЛЬ, Борис ФІДРУС, Павло ХЛИНОВСЬКИЙ, Володимир ЄЖОМБІК, Ростислав ШИЛО, Володимир ТОБІАШ, Юрій БУХТА та інші...

 

РІВНЕ - МОТОТРЕК - 8 ЖОВТНЯ

"МІЖНАРОДНИЙ ТУРНІР НА ПРИЗ ЗАКРИТТЯ СЕЗОНУ ТА 55-РІЧЧЯ РАДУГИ - РІВНЕ"

ПОЧАТОК О 15:00

 

ПРИЙДИ ТА ПІДТРИМАЙ РІВНЕНСЬКИЙ СПІДВЕЙ!!!

 

Piccy.info - Free Image Hosting

 

«КЛУБ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО СПІДВЕЮ» висловлює подяку за допомогу в підготовці змагань виконавчий комітет Рівне нської міської ради, Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Рівне нського місьвиконкому, Рівне нську облдержадміністрацію, Управління молоді та спорту Рівне нської облдержадміністрації, комунальні служби і організації міста та області, а також спонсорів турніру: автозапчастини «InterCars», АвтоЦентр «PitStop», Компанія "Сталь-М" - дверi вхiднi та протипожежнi, «МКМ Бетон» - якісний бетон, автозапчастини «CarBus» , MOGUL, Агро-Центр, паливний партнер Мережа АЗС "ОЛАС", агенство нерухомості «Гід Ріелті», ТМ Волинський Бровар, "Дока-Центр", ПП Базурін, а також численних інформаційних партнерів: телерадіокомпанія «Рівне 1», передача «Авто-Мото-Ревю», сайт AutoMoto.rv.ua, «Радіо-Трек», Erve.ua, РитмTV, РТБ, ОГО, Рівне Вечірнє, «Рівне ЧаРівне », Рівне PRESS Центр, Голосно, Здолбунів City та ін..