У Києві відбувся Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики "Чарівна стрічка-2017".

Всього на килимі змагалося близько 300 гімнасток із Києва, Ужгорода, Запоріжжя, Харкова, Одеси, ПОлтави, Чорноморська, Рівного, Дубна, Нетішина та Чернігова.

Навпрочуд вдалим виявився виступ наших спортсменок із клубу "Золота осінь". Вони здобули 30 медалей: 12 золотих, 11 срібних та 7 бронзових.

pic



pic На найвищу сходинку п'єдесталу зуміли піднятися: Кіра Дворжак, Каріна Пасічник, Юліана Васильчук, Віталіна Чумакевич, Анна Туйбова, Вікторія Панасюк, Вікторія Суха, Богдана Мельник, Валерія Трохимчук, Вероніка Букеда.

pic

Також серед виступів рівненських кандидатів в майстри спорту слід відмітити Богдану Мельник, яка взаля срібло у багатоборстві та Анастасію Охмак. Остання вдало показала себе у вправах з предметами.



pic



pic - Результат дуже хороший. Серйозна конкуренція на змаганнях була, але наші дівчата її витримали і показали якість. Ми вже повністю в змагальному сезоні. Далі у нас кожного тижня турніри і маємо вийти на піку до Чемпіонату України, - розповіла керівник СК "Золота осінь" Марина Болба.



pic

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv