Минулої доби, 22 вересня, під час проведення оперативно-профілактичних заходів «Зброя і вибухівка» поліцейські вилучили із незаконного обігу зброю, боєприпаси та вибухові речовини у чотирьох районах області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

На підставі ухвали суду працівники Дубенського відділу поліції за результатами проведеного обшуку у господарстві 41-річного жителя села Великі Загорці вилучили обріз нарізної рушниці, три багнет-ножі; сім півлітрових скляних банок з порохом, загальною вагою близько 3,5 кілограма.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання 25-річного жителя Рівне нського району поліцейські виявили та вилучили 101 патрон калібру 7,62 мм. та 300 грамів пороху.

Крім того, 34-річний житель села Вичівка Зарічненського району добровільно видав правоохоронцям 46 набоїв різного калібру, а 54-річний мешканець села Бичаль, що на Костопільщині — обріз мисливської гладкоствольної рушниці.

За усіма фактами незаконного поводження зі зброєю і бойовими припасами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Вилучене направлено на експертизу.

pic



pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівне нської області.