Сьогодні,23 вересня, о 3 годині 13 хвилин патрульні Львова отримали виклик, що о 1 годині 40 хвилин невідомі викрали автомобіль Lexus NX300H у місті Стрий.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Патрульні, які несуть службу на стаціонарному пості у Великосілках Кам’янко-Бузького району повідомили, що кросовер проїхав повз них о 3 годині 03 хвилини, а це 506 км траси Київ-Чоп. Екіпаж, який був на 490 кілометрі цієї дороги, а це орієнтовно в 5 хвилинах від викраденого автомобіля розвернувся і почав переслідування у напрямку Рівне нської області.

Орієнтування кинули колегам з Патрульна поліція Рівного. О 3:46 автомобіль перетнув пост сусідньої області і не зупинився на вимоги. Патрульні Львова передали екіпажу з Рівного, що автомобіль рухається в їхньому напрямку і рівненські патрульні зробили штучну перешкоду у русі з-за допомогою вантажівки. Переслідуваний помітивши затор розвернувся і поїхав знову у напрямку Львова. На певний час автомобіль Lexus зник з поля зору патрульних.

При обстеженні прилеглих територій патрульні Рівного помітили у полі світлові сигнали автомобіля при натисканні гальм. Кросовер їхав з вимкненими фарами. Інспектори почали переслідування, протяжністю 1 кілометр бездоріжжям. Невідомий відірвавшись залишив автомобіль і втік. Патрульні не виявили водія і викликали слідчих та забезпечили охорону місця події до їхнього приїзду.

Про це повідомляє патрульна поліція Львову.

pic



pic