Домашні вареники це хоч і смачно, проте ними вже нікого не здивуєш. А піца чи суші бар у Рівному чи не на кожному кроці. І місцевим рестораторам доводиться добряче пофантазувати, чим же привабити рівненських гурманів. І розуміють, що азіатська кухня — це ще не звіданий для Рівного смаковий острів.

“Panаsia” - це перше вок-кафе у Рівному. Тут представлені абсолютно нові смаки азіатської кухні. Славиться заклад своїми фірмовими стравами — вок-локшина та вок-рис з овочами та м'ясом. Також у “Panаsia” можна скуштувати спринг-роли та инши азіатські страви поласувати різними смаколиками та насолодитися смачними напоями.



pic

Кухня у “Panаsia” - унікальна. Усі страви тут готують на вок-сковорідці, а їжа приготована на унікальній сковороді зберігає свої корисні властивості. Продукти обробляють на великій температурі у максимально короткий термін.



pic



pic

- Ми все повністю готуємо самі, не закупляємо фабрикатів. Купуємо лише інгредієнти для соусів, а потім самі їх варимо, - розповідає власниця кафе “Panаsia” Анна.



pic

Готують у “Panаsia ” швидко, смачно, а головне з любов'ю до кожного клієнта. А ціни у кафе помірні та розраховані на будь-якого клієнта.



pic

Розташувався заклад у самісінькому центрі міста, за адресою Соборна 19/21. Якщо Ви хочете відчути вишукані смаки Азії, завітайте до “Panаsia”. Тут на Вас чекають з 11 до 22 години.