Останній тиждень вересня для Рівного та Рівненщини видався насиченим на події. Спроба виселення розплідника мастифів із Рівного, ДТП за участі правоохоронця та презентація арт-об'єкту "The Wall"... Про це читайте у нашій підбірці актуальних новин за тиждень, що минає.

У понеділок, 25 вересня, у Рівному виконавчі служби намагалися "виселити" розплідник собак бійцівської породи тибетський мастиф, що розтащований на вулиці Д. Галицького. Рівняни вже неодноразово протестуували проти такого сусідства та перекривали дорогу. Проте, скандальний розплідник ще й досі не закрили. Як виявляється, місця куди б можна було "переселити" собак у Рівному, а то й області, просто не має. Тому перенесення розплідника відклали до того часу, поки не знайдуть місце для його мешканців.

У ніч проти вівторка, 26 вересня, у Дубровицькому районі сталася смертельна ДТП, в якій загинула жінка. У скоєнні аварії підозрюють інспектора патрульної поліції. Водій з місця пригоди утік, номерний знак автомобіля, який належить родині правоохоронця, знайшли біля місця трагедії. У місті подейкують, що поліцейській перебував у стані cпя'яніння. Наразі справу розслідує прокуратура.

На тижні, що минає у Рівному також презентували арт-об'єкт "The Wall". П'ятеро художників перетворили 5 стін головного корпусу НУВГП на мистецькі об'єкти. Для створення муралу кожен художник мав 24 години, та кожен втілював свій задум, який об'єднався в єдину ідею. Так, тепер місто Рівне матиме ще одну цікавинку - ще один особливий мистецький простір.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv