Початок музичного жовтня ознаменувався довочікуваним концертом українського співака, колишнього солістка гурту 5'NIZZA, учасника проекту "Брюссель", а нині сольного виконавця (*Сергія Бабкіна*). Упродовж майже двох годин шоу глядачі мали змогу насолодитися хітами за останні 15 років творчості співака.

Концерт розпочався, наче перформанс - Сергій Бабкін пригадував історії з життя, котрі звели його у різні роки із нинішніми колегами-музикантами. Після чергової життєвої історії на сцені з'являвся музикант і розпочиналося дійство - чергова пісня.



pic



pic



pic

Концертна зала Міського будинку культури у Рівному була майже повністю заповнена і глядачі в унісон підспівували артистові. Сергій Бабкін в свою чергу після кожної хвилі овацій дякував публіці.



pic



pic

Як зізнається Сергій Бабкін - він не професійний танцюрист, хоча це не заважає йому з дружиною Сніжаною брати участь у одному із українських ТВ-шоу, а також радувати танцями під час свого гастрольного туру. Спеціально поставлених номерів співак не включив до програми, проте вільний та розкутий стиль танців додавав атмосфері концерту свою ексклюзивність та неперевершеність.



pic



pic

Звучали також і "інтимні" історії-зізнання співака про свою кохану дружину Сніжану Бабкіну, про їхні особливі дати, котрі вони вже упродовж 10 років завжди відзначають.



pic



pic



pic

Артиста не відпускали зі сцени, а він в свою чергу віддячив прихильникам виконанням двох пісень "на біс".