Жителька Миколаєва приїхала на весілля у Корецький район і ледь не позбулася свого кросовера. Повідомлення про затримання причетного до угону зловмисника надійшло до поліції близько першої години ночі дев’ятого жовтня.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

29-річна жінка разом із чоловіком приїхала на весілля до свого брата у село Великі Межиричі на власному автомобілі «Mitsubishi ASX». Близько 23-ї години чоловік пішов відпочити. Ввімкнувши двигун, він приліг на задньому сидінні кросовера. Через деякий час відчув, що авто рухається, а за кермом перебуває невідомий.

При спробі завадити зловмиснику у подальшому русі транспортного засобу, який від’їхав від кафе близько півкілометра, той не впорався із керуванням і зіткнувся із каменем на узбіччі. Затримати його та передати поліцейським прибігли на допомогу інші гості. Викрадачем виявився 29-річний житель села Симонів Гощанського району, який пояснив, що оскільки авто було відкрите та заведене, він вирішив дістатися у такий спосіб додому. За результатами освідування чоловік був у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Тепер за свою поїздку додому на чужому авто він може отримати покарання у виді обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівне нської області.