Затіяли ремонт у квартирі, будинку чи офісі, але ще не визначились із декором на вікнах? До того ж слідкуєте за модними тенденціями та йдете у “ногу з часом”? Хочете щоб ваша квартира, будинок, чи офіс були затишними та сучасними? Тоді Вам у “Фабрика Жалюзі”. Тут Ви знайдете найсучасніші та найстильніші жалюзі та ролети. На фабриці представлена продукція за найкращою ціною, яка задовольнить найвибагливішого клієнта. А все тому, що продукція тут виключно перевіреного виробника, до того ж виготовлена у мінімальний термін.

“Фабрика жалюзі” вже багато років на ринку та пропонує свою продукцію для дилерів, оптових та роздрібних замовників з інших міст України. Асортимент у “Фабрика жалюзі”— до кольору й до вибору. А це:

- Тканинні ролети відкритої та закритої систем

- Тканинні ролети день і ніч

- Зовнішні тканинні ролети

- Захисні ролети на гараж і на вікна

- Штори-плісе

- Рулонні штори та плісе на мансардні вікна

- Антимоскітні сітки рулонної та рамочної системи

- Вертикальні жалюзі з шириною полоси 127 та 89 мм

- Мультифактурні жалюзі

- Римські штори

- Горизонтальні жалюзі з шириною ламелі 25 та 16 мм

- Горизонтальні жалюзі Венус

- Маркізи

- Рефлексоле

Продукція на “Фабрика жалюзі” виготовлена за сучасними технологіями із безпечних, високоякісних та екологічно чистих матеріалів. До прикладу, для рулонних штор використовуються тканини різної товщини, текстури, світлопроникності, з візерунком або фотодруком, різного складу (льон, бамбук, бавовна, поліестер, поліакрил). Кожне полотно обробляється спеціальною речовиною, яка не вигорає на сонці, не збирає пил, перешкоджає проникненню прямих сонячних променів. У офісі представлені зразки вертикальних та горизонтальних пластикових, дерев'яних, тканинних та металевих жалюзі, рулонних та римських штор, плісе, тканинних та захисних ролет, які ви можете тут же замовити. 



pic



pic



pic



pic



pic

Крім того "Фабрика Жалюзі" пропонує купити тканини, комплектуючі та профілі для виготовлення тканинних ролет та ролет системи день і ніч. В наявності є колекції тканин день і ніч: SecretImpressImagineMagicOrganzaEleganceHarmonyEnergy blackoutBeauty.

Колекція тканин пліссе: Fusion, Opal, Opal pearl, Crepe metallic, Natural pearl, Fusion, Bamboo Paradise, New metallic, Satin pearl, Crepe metallic, Satin print, Snow print.

Також на фабриці можлива кур'єрська доставка у всі куточки країни. Тут співпрацюють з такими перевізниками як “Нова пошта”, “Нічний експрес”, “Автолюкс”, “Гюнсел” та “Ін-тайм”.

Надаєте перевагу якісному та за приємними цінами, поспішіть у “Фабрика жалюзі”, за адресою: м. Рівне , вул. Курчатова, 9 (поряд гіпермаркету "FOZZI"). Або ж дзвоніть за телефонами: 8 (097) 70-60-171, 8 (097) 85-54-770, 8 (066) 25-68-870, 8 (068) 70-89-875.