Зникла інтрига навколо імені єдиного кандидата на посаду міського голови Рівного від блоку Юлії Тимошенко. Сьогодні усі четверо БЮТівців, які претендують на це крісло, заявили - вони самовисуванці. Цю інформацію підтвердили і в міському тервиборчкомі. Натомість голова фракції БЮТ в обласній раді наполягає - єдиний кандидат від біло-сердешних - це депутат обласної ради Станіслав Савінський.

Кандидат на посаду міського голови від БЮТ - Станіслав Савінський. Не втомлюється повторювати голова фракції Микола Кучерук. Савінський єдиний, хто може використовувати у виборчих перегонах символіку біло-сердечний, а головне представляти інтереси цієї політичної сили, запевняє головний БЮТівець обласної ради. Для цього навіть спростили процедуру висування єдиного кандидата від блоку на крісло міського голови.

Натомість у міському ТВК цю інформацію пояснють, БЮТ не має єдиного кандидата. Пан Савінській, як і три інші представники цієї політичної сили - самовисуванець.

Відтак стати офіційно БЮТівським кандидатом Савінський вже не встигне, пояснюють у тервиборчкомі. Він, як і його колеги, може лише сподіватися на підтримку своєї політичної сили.