12 жовтня о 02:23 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в приватному господарстві у м. Рівне вул. Нестерова. За вказаною адресою було негайно направлено черговий караул бійців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини, пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС області

По прибуттю рятувальників за вказаною адресою вогнем була охоплена покрівля житлового будинку. Оперативно провівши бойове розгортання, вогнеборці подали на гасіння пожежі два водяних стволи та швидко локалізували загоряння. О 02:47 пожежа була локалізована, а о 04:20 повністю ліквідована. Жертв та постраждалих не має. Вогнем знищено облицювання та оздоблення житлового будинку. До ліквідації пожежі було задіяно 3 одиниці техніки ДСНС та 15 вогнеборців. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

У зв’язку зі стрімким збільшенням кількості пожеж, рятувальники вкотре закликають мешканців краю дбати про належний протипожежний стан у власних господарствах, дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки, та привчати до цього своїх дітей. Тільки це вбереже ваше майно та найголовніше оселю від вогню та матеріальних збитків.

В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!

Повідомляє ГУ ДСНС України у Рівне нській області.

pic