А салоні автомобіля поліцейські виявили зброю та таблетки, ззовні схожі на екстазі.

В суботу ввечері, екіпаж стаціонарного посту Опарипси, під час несення служби помітив транспортний засіб Jeep Grand Cherokee, водій якого був схожий, за зовнішніми ознаками, на неповнолітнього.

Патрульні зупинили автомобіль і встановили, що за кермом перебуває 9-річний хлопець. Його 33-річний батько повідомив інспекторам, що він і справді посадовив за кермо свого сина. Коли інспектори попросили для перевірки документи і громадянин почав шукати їх, то в салоні полісмени помітили предмет, ззовні схожий на зброю.

Жодних дозволів в чоловіка на зброю не було. Під час очікування слідчо-оперативної групи неповнолітній попросив дозволу сходити в туалет, а по дорозі, ймовірно, викинув в кущі поліетиленовий пакет з таблетками невідомого походження, ззовні схожі на екстазі.

Слідчо-оперативна група вилучила предмет, ззовні схожий на зброю та таблетки в кількості 25 шт. На громадянина винесли постанову за ч. 2 ст. 126 КУпАП (за передачу права керування транспортним засобом особі, яка не має право керування таким транспортним засобом).

Повідомляє патрульна поліція Рівного.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

pic



pic



pic



pic