Рівненські рятувальники взяли участь у І-ших Міжнародних змагань пожежно-рятувальних служб “Найсильніший пожежний-рятувальник Київ-2017”.

21 жовтня на Контрактовій площі міста Києва відбулися Міжнародні змагання пожежно-рятувальних служб “Найсильніший пожежний-рятувальник Київ-2017”, відомі у світі як “Firefighter Combat Challenge”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У рівненських рятувальників з'явився величезний мурал

Спортивне свято, яке розпочалося урочистим перерізанням металевої червоної стрічки справжніми ножицями рятувальника стало особливою подією для усього пожежно-рятувального братства, адже ці видовищні змагання наша країна влаштовує вперше. Цього дня виборювати звання найсильнішого рятувальника до столиці прибули 16 команд (85 учасників) з усієї України.

pic Програма заходу була дуже насиченою і на учасників чекали непрості випробування. Підйом рукавної лінії по сходових маршах на майданчик 4-го поверху навчальної вежі, укладання рукавних скаток у контейнер, “силовий тренажер”, де ударами кувалди необхідно перемістити балку вагою 72,5 кг, заливка мішені влучним “пострілом” з пожежного рукава, а також “евакуація” потерпілого 80-ти кілограмового манекену на відстань 30 метрів — усі ці вправи учасники змагань виконували на швидкість. А за правильністю виконання слідкувало професійне журі з Республіки Білорусь. Найсильніших визначали у трьох категоріях: індивідуальні забіги, командні естафети та тандеми.

Так, за результатами усіх забігів, переможцями та призерами перших в Україні Міжнародних змагань “Firefighter Combat Challenge” стали:



pic В номінації тандем серед чоловіків -1-ше місце – Головне управління ДСНС України у Рівне нській області;

В особистому заліку серед чоловіків - 3-тє місце - представник команди Головного управління ДСНС України у Рівне нській області Віктор Кравчук.



pic

Переможці та призери у командній естафеті - 1-ше місце - Головне управління ДСНС України у Рівне нській області;

У загальнокомандному заліку кращими стали - 1-ше місце - Головне управління ДСНС України у Рівне нській області;

pic Отже, в запеклій боротьбі були визначені найсильніші та найвправніші рятувальники — переможці та призери Міжнародних змагань “Найсильніший пожежний-рятувальник Київ-2017”! Як зауважив Голова ДСНС України Микола Чечоткін під час урочистої церемонії відкриття спортивного свята — ці змагання мають стати доброю традицією для Служби порятунку. Впродовж дня на гостей заходу чекало безліч сюрпризів та незабутніх емоцій. А головне — видовищне шоу від професіональних вогнеборців. Крім того, усі присутні мали можливість на власні очі побачити в яких умовах шліфується сила, витривалість та вправність пожежних-рятувальників!



pic З гордість можна сказати, що в серйозних Всеукраїнських змаганнях на витривалість рівненські спортсмени-вогнеборці стали переможцями серед 16 команд і це зважаючи на те, що хлопці тренуюся лише півтора роки. Команда рівненських спортсменів-вогнеборців утворилася майже два роки тому і хлопці доклали чимало титанічних зусиль, щоб показати такі потужні результати.



pic

Повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нській області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv