Любите приймати подарунки? І це правильно! Адже зазвичай вони радують і роблять кожного з нас трішечки щасливішими. А чи знаєте ви, що є речі, які потрібно приймати з обережністю або взагалі ввічливо відмовлятися від них? По крайній мірі, наші предки давно помітили, що деякі з подарунків ускладнюють життя і тому з'явилися прикмети з цього приводу.

ГАМАНЕЦЬ не можна приймати в дар від тих, хто заздрить вам або у кого постійні проблеми з грошима. Справа в тому, що дарувальник може в подарунок передати карму безгрошів'я і у обдаровуваного почнеться смуга невдач. Наприклад, позбавлять премії на роботі або знизять зарплату. А якщо ви приймаєте портмоне в дар від близької людини, обов'язково натякніть йому, що в гаманці повинні бути гроші.

НОЖІ І НОЖИЦІ також краще не приймати в подарунок, оскільки вони можуть спровокувати сплеск негативної енергетики і ви ризикуєте посваритися з дарувальником. Якщо вже від подарунка ніяк не можна відмовитися, заплатіть за нього символічну суму. Буквально кілька монет допоможуть виправити ситуацію.

Отримати ГОДИННИК в подарунок - це прискорити хід життя, який здатний відняти красу і молодість. Тому бажано в такій ситуації також «відкупитися», заплативши невелику суму грошей.

РУКАВИЧКИ здатні відняти душевний спокій і тепло. Тому не приймайте такий подарунок. Ну, а якщо рукавички вже дуже гарні і немає сил відмовитися, «забудьте» їх в гостях, а потім «згадайте» і заберіть назад. Вважається, що після такого ритуалу подарунок стає безпечним.

РЕМІНЬ, отриманий в подарунок, може «скувати вас». А простіше кажучи припиниться рух по кар'єрних сходах або відносини з коханим не дійдуть до весілля. Щоб подібного не сталося, можна розгорнути ремінь і залишити його в такому вигляді на 10 днів. Після цього подарунок можна носити без страху.

Дарувати і приймати в подарунок ДЗЕРКАЛО - не найкраща ідея. Незрозуміло, яку енергетику воно зберігає - позитивну або негативну. Тому або відмовтеся від подарунка, або протріть поверхню дзеркала ганчірочкою, змоченою в солоній воді.

ХРЕСТИК - річ настільки особиста, що в подарунок його не можна приймати ні від кого. Якщо ж таке трапилося, освятіть його в церкві. Це допоможе очистити річ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Бабусі різних країн: як вони виховують онуків?

Як вибрати щасливе ім'я для дівчинки: 5 порад