60 кілометрів якісного дорожнього полотна з’явиться до кінця 2017 року лише у Рівненській області

Цей процес уже відбувається завдяки коштам, які надходять з митниці, від держави та кредитів – загалом півмільярда гривень – небувала досі сума для області.

Тому, розуміючи, що дорожнє питання треба тримати на жорсткому контролі, сьогодні, 25 жовтня, голова Рівне нської ОДА Олексій Муляренко ініціював робочу нараду:

«Час «звірити годинники». Тому вирішили провести проміжну виробничу нараду разом з підрядниками, з керівництвом Служби автомобільних доріг та головами тих райдержадміністрацій, де відбуваються ремонтні роботи, адже від них залежить контроль за якістю та вчасністю виконання робіт», - наголосив голова ОДА. Під час наради обговорили кожну ділянку, яка наразі є в роботі, або щодо якої підписаний договір на виконання робіт в цьому році.

По кожному об'єкту проговорили терміни та зауваження про якість виконання робіт. Усі ці зауваження необхідно усунути, наголосив Олексій Муляренко, тож поставив чіткі дедлайни стосовно цього. На сьогодні визначальними є погодні умови, тому що з фінансуванням фактично питань не виникає.

Масштабні дорожні роботи проводять в Костопільському, Березнівському, Рівне нському районі, Острозькому та Здолбунівському. Приємно, що за результатами спілкування можна зробити висновок, що загрози невиконання по якомусь з об’єктів немає. Всі дорожники беруть на себе зобов’язання зробити все якісно, з гарантією щонайменше 3 роки. «У нас є 6 підрядників, які працюють, використовуючи кожен сприятливий погожий день. Ми регулярно проводимо контроль, як лабораторією так і на місці проведення робіт. А наші інспектори з якості у разі зауважень надають приписи, а тому недоліки оперативно усуваються», - прокоментував начальник Служби автодоріг області Петро Удовиченко.