До поліції, 31 жовтня, о третій ночі повідомила 43-річна жителька Здолбунова, власниця одного з місцевих магазинів, що невідомі особи пошкодили вікна торгового закладу, звідки викрали товарно-матеріальні цінності.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

На місце події за лічені хвилини прибули працівники сектору реагування патрульної поліції. Поліцейські з’ясували, що крадій потрапив до магазину шляхом віджиму пластикових дверей та пошкодження двох навісних замків на ґратах. Тож на місце злочину викликали слідчо-оперативну групу, працівники якої встановили, що зловмисник викрав з магазину грошові кошти в сумі 3911 гривень.

Здолбунівські патрульні одразу кинулися на пошуки особи, причетної до крадіжки. Вже через годину правоохоронці на вулиці Пирогова районного центру помітили підозріло чоловіка, який помітивши поліцейських почав утікати. 49-річного місцевого жителя упіймали. Під час поверхневого огляду чоловіка поліцейські виявили знаряддя скоєного кримінального правопорушення та викраденні гроші.

«За фактом крадіжки, вчиненої з проникненням у приміщення слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Здолбунівського відділення поліції Сергій Криса. — Чоловіка одразу затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу».

У рамках кримінального провадження поліцейські перевіряють зловмисника на причетність його до вчинення інших аналогічних злочинів, вчинених на території Здолбунівського та інших районів. Правоохоронці наголошують громадянам на необхідності покращення технічної укріпленності житлових та інших приміщень, а також встановлення засобів охоронної сигналізації, що допоможе запобігти крадіжкам та затримання крадіїв по «гарячих слідах». Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic