Апеляційний суд Рівненської області залишив без змін ухвалу слідчого судді Рівненського міського суду про застосування до Ейтібара Мірзоєва запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб без внесення застави

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Нагадаємо, 18 жовтня, близько 22.00 на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Колоденка сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинув чоловік та малолітня дитина.

Згідно з результатами судово-медичної експертизи, особа, яка підозрюється у вчиненні смертельної ДТП, перебувала у стані алкогольного сп’яніння.

20 жовтня 2017 року Рівне нський міський суд обрав Мірзоєву запобіжний — тримання під вартою на 60 діб без внесення застави. Рішення суду першої інстанції в апеляційному порядку оскаржив захисник підозрюваного. В апеляційній скарзі він просив скасувати оскаржувану ухвалу та застосувати до підозрюваного більш м’який запобіжний захід — домашній арешт.

Прес-служба Апеляційного суду Рівне нської області повідомила, що за результатами апеляційного розгляду колегія суддів Апеляційного суду Рівне нської області ухвалу слідчого судді Рівне нського міського суду від 20 жовтня 2017 року залишила без змін, апеляційну скаргу — без задоволення. Відтак, мешканець Рівне нського району суду очікуватиме в слідчому ізоляторі.

За інформацією "Рівне Вечірнє"