Фотошпалери – це не тільки елемент дитячої кімнати, але оригінальний спосіб виразити самі неординарні ідеї для дизайну всієї квартири. Приклади інтер’єрів, оформлених за допомогою фотошпалер, захоплюють і викликають бажання втілити що-небудь подібне у себе в квартирі.

Фотошпалери в інтер'єрі використовуються як елемент візуалізації. За допомогою них можна не тільки створити з нуля інтер'єр нової квартири, будинку або офісу, але також і оновити вже наявний. Іноді внесення в інтер'єр всього однієї невеликої деталі, такої як фотошпалери, може сильно змінити в кращу сторону сприйняття всього простору.

pic



pic



pic

Це рішення буде куди простіше, дешевше і заощадить Вам купу часу, ніж повністю все міняти за допомогою ремонту. Фотошпалери використовуються в дизайні інтер'єрів вже досить давно, проте останнім часом їх застосування стає все більш актуальним. Цьому є ряд причин: сьогодні фотошпалери відрізняються не тільки якісною реалістичною графікою, але і можливістю вибору практично будь-якого зображення, розміру і текстури. До того ж, вони є водостійкими, захищені від вигорянь і механічних пошкоджень завдяки використанню захисного шару.

pic



pic



pic



pic

Фотошпалери будуть виглядати відмінно як у маленьких, так і у великих приміщеннях. У маленьких приміщеннях вони допоможуть створити новий акцент, але чим яскравіше буде малюнок, тим спокійніше повинні бути тони навколишнього оточення, щоб очі не втомлювалися, а приміщення не рясніло зайвими деталями.

pic



pic



pic



pic

Так само, варто звернути увагу на колір шпалер. Якщо вони темні з дрібними деталями, то це буде красти приміщення, робити його меншим і надавати відчуття безладу. У таких випадках краще використовувати світлі фотошпалери з великими однотонними елементами.

pic



pic



pic



pic Для приміщень, вікна яких виходять на сонячну сторону, рекомендується використовувати фотошпалери, в яких переважають відтінки зеленого або синього, які візуально розширюють простір. Також, для розширення простору в інтер'єрі зазвичай використовують фотошпалери з перспективою (можливо, двері в сад, стежина в ліс, вуличка в старовинному місті, вихід на веранду у моря) та із зображенням сходів. У великих приміщеннях використання фотошпалер допоможе зонувати простір.

pic



pic



pic



pic ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Що треба знати про ремонт у ванній кімнаті

Розпис стін в інтер’єрі, ідеї для рівнян [ФОТО]