До поліції, п’ятого листопада, о 19.30 надійшло повідомлення, що у селі Городок трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Винуватець з місця події втік.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Правоохоронці встановили, що 31-річна жителька села Путилівка та 39-річна із села Дерно Волинської області рухались по правому узбіччю дороги, коли на них скоїв наїзд невідомий автомобіль, який з місця пригоди зник.

В результаті ДТП 31-річну жінку з діагнозом забійні рани голови та рвані рани обох ніг госпіталізували в нейрохірургічне відділення Рівне нської центральної міської лікарні. Інша пішохід отримала забої голови та коліна. Після надання необхідної медичної допомоги її відпустили додому.

Поліцейські з’ясували, що винуватець ДТП рухався автомобілем «Volkswagen Jetta». Невдовзі оперативники встановили і особу зловмисника. Ним виявився 31-річний мешканець села Понебель Рівне нського району. Утім, намагаючись уникнути відповідальності, чоловік поїхав до господарства батьків, які проживають у цьому ж селі. Там і заховав своє авто у гаражі, а сам пішов спати.

Коли ж до будинку навідались поліцейські, зловмисник опору не чинив та пояснив, що втік з місця події, бо злякався. За результатами медичного освідування, алкотестер показав 2,29 проміле алкоголю, що у майже у 12 разів перевищує допустиму норму.

Слідчі за цим фактом розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Транспортний засіб поліцейські вилучили та помістили спецмайданчик Рівного.



pic



pic



pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

Нагадаємо, що поблизу Рівного, 4 листопада, нетверезий водій BMW X5 збив на смерть двох людей та намагався втекти.