10 листопада о 05:33 до Служби порятунку міста Вараш за номером «101» надійшло повідомлення про загоряння легкового автомобіля AUDI A6, на стоянці біля магазину «Нектар», за адресою: м. Вараш, проспект Шевченка.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

За вказаною адресою негайно було направлено відділення чергового караулу 12-ї державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Рівне нській області.

Прибувши на місце виклику, вогнеборці встановили, що з салону автомобіля йде густий дим та видно проблиски вогню. На гасіння пожежі одразу було подано один водяний ствол. Вже о 05:36 загорання було локалізовано, а о 05:39 повністю ліквідовано. Вогонь не встиг поширитися в моторний відсік автомобіля, що становило найбільшу небезпеку.

В результаті пожежі знищено лобове скло автомобіля, електричну проводку, обшивку салону, панель приладів, автомагнітолу, а також частково пошкоджено передні сидіння та кермо автомобіля. До гасіння пожежі було залучено одну одиницю техніки ДСНС та троє рятувальників. Причина пожежі та завдані матеріальні збитки наразі встановлюються.

Про це повідомляє ГУ ДСНС в Рівне нській області.

pic



pic



pic



pic