Менше доби знадобилося поліцейським, аби встановити місце знаходження((http://rivne1.tv/news/86624)(двох неповнолітніх)) жительок Костопільського району. На розшук зниклих кілька днів тому школярок був задіяний особовий склад відділу поліції та працівники ювенальної превенції обласного управління.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Повідомлення, що 16-ти та 14-річні дівчата із сіл Звіздівка та Постійне ще четвертого та п’ятого листопада пішли з дому, надійшло до поліції дев’ятого листопада. Зі слів рідних, вони вже неодноразово залишали місце проживання, але на нетривалий час.

Зниклих школярок, які давно товаришують, розшукали в Рівному у далеких родичів однієї з дівчат.

Як пояснили юні втікачки поліцейським, вони хотіли розважитися і не планували довготривалої відсутності за місцем проживання, однак захопилися відпочинком.

Жодних протиправних дій відносно неповнолітніх вчинено не було. З підлітками проведено профілактичні бесіди щодо недопущення подібних вчинків у майбутньому. Матір 14-річної доньки за невиконання обов’язків щодо виховання буде притягнуто повторно до адміністративної відповідальності за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Шістнадцятирічною ж дівчиною опікується бабуся похилого віку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.