Учора, 10 листопада, о 14:32 до поліції надійшло повідомлення, що у селі Колоденка Рівненського району на автодорозі «Київ-Чоп» сталася ((http://rivne1.tv/news/86629)(дорожньо-транспортна пригода за участю п’яти автомобілів)).

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій автомобіля «МАЗ», 20-річний житель села Засів Радивилівського району, не врахував дорожню обстановку, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Volkswagen Golf». Від удару транспортні засоби продовжили рух за інерцією і зіткнулися з припаркованими на стоянці придорожнього кафе трьома автомобілями: «Peugeot 309», «MITSUBISHI Grandis», «Fiat Bravo».

Від отриманих травм на місці події загинув водій «Volkswagen», 32-річний житель Дубна. Більше ніхто не постраждав. Інші транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

За результатом освідування 20-річний водій вантажівки був тверезий. Він пояснив слідчим, що не зміг загальмували перед попутним транспортом тому, аби уникнути зіткнення, інстинктивно повернув на смугу зустрічного руху.

У поліції за фактом смертельної ДТП розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівне нщині нетверезий водій спричинив ДТП: є постраждалі

Поліцейські закликають громадян бути максимально уважними на дорогах та дотримуватися правил дорожнього руху. У зв’язку із зниженням температурного режиму та опадами, водіям необхідно замінити літню гуму на зимову та не перевищувати встановлену швидкість руху.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівне нської області

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv