Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталась 12 листопада близько 15.00 на автодорозі Новоград-Волинський – Баранівка. У ДТП потрапили жителі Рівненщини. Двоє з них загинуло, ще двоє – травмовані. Поліцією розпочато кримінальне провадження.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «Mercedes Sprinter», 36-річний житель Рівне нської області, не впорався з керування та з’їхав з дороги у кювет, де мікроавтобус перекинувся на дах та зіткнувся з деревом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівне нщині затримали водія, який збив чоловіка та зник [ФОТО]

Унаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля, 29-річний житель Рівне нщини, отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані.

Ще дві пасажирки автомобіля, жительки Рівне нської області віком 31 та 28 років, від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події.

pic Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Слідчі з’ясовують причини та обставини події.

pic

Поліцейські нагадують водіям про необхідність суворого дотримання Правил дорожнього руху та заходів безпеки. Під час кермування обирайте таку швидкість, аби мати змогу повсякчас контролювати свій транспортний засіб. Перед тим, як здійснити будь-який маневр, переконайтеся, що це буде безпечно для вас та інших учасників дорожнього руху. Повідомляє Відділ комунікації поліції Житомирської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv



pic