Нововведення електронної черги у лікарнях Рівного діє вже декілька місяців. За логікою ініціаторів воно мало б спростити життя пересічним громадянам, аби ті більше не стояли у живій черзі до лікаря по декілька годин. Натомість, для рівнян процес запису через Інтернет перетворився на справжню епопею.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Про реалії нових черг у одній із лікарень на своїй сторінці у Фейсбук написав музикант Олексій Казанцев:

“В лікарні Північна вирішили зробити електронні талони. Клієнтура вішається, в повному значенні цього слова. Бо талони є, але нема, а як з ними бути люди не розуміють. В одній черзі, маючи талон на певну годину, пропускаю людину на пізнішу. Тільки що, простоячи в живій черзі довбані дві години, був випханий в шию власницею талончика, яка маячила в черзі від сили 10 хв. Справедливість? Ні не чув!!!”

Крім того, у своєму пості Олексій Казанцев зазначив, що інформації про те, як формується нова черга, немає, і це лише ускладнює ситуацію:

“Прохання до лікарні, розвісьте об'яви, як повинна формуватись черга.... Бо якшо з кабінета, де я вже був з талончиком мене знов випхають, я вимкну свого внутрішнього хіпі!

Піес. Справа по який я прийшов повинна була зайняти у мене біля п'яти хвилин!”