Лише у трьох з більш ніж трьох десятків дошкільних закладів Рівного є опалення. Вихователі намагаються зіргіти дітей як можуть. Тим часом комунальники вже другий тиждень у столиці намагаються домовитися про газ для рівненських котелень. І впевнених прогнозів, коли ж нарешті буде тепло, поки не роблять.

У дитячому садочку числом 27 температура вище 16 градусів не піднімається. Завідувачка закладу Світлана Мандзюк розповідає, батьки дітей телефонують щодня аби дізнатися, коли ж нарешті в групах буде тепло. Вихователі народними методами намагаються зігріти дітей.

Вихованці дитсадків аби не мерзнути намагаються грати в рухливі ігри, розповідають що батьки їх вдягають тепліше.

Олеся Корзун забрала свою чотирирічну доньку з дитячого садочку відразу ще перед сном. Молода мама розповідає, у приміщенні надто холодно. Тому вдягає дитину тепліше і водити у садочок лише на півдня.

Коли ж у дитсадках Рівного нарешті потепліє комунальники все ще з впевненістю сказати не можуть. Сьогодні вони знову у Києві домовляються за газ для Рівне нщини. Сподіваються, що за політичними пристрастями у столичних чиновників знайдеться час і для вирішення комунальних питань.