Марк Цукерберг не тільки успішний підприємець, але чудовий керівник, який знає, як правильно мотивувати співробітників. Щоб отримувати максимальну віддачу від підлеглих, Цукерберг забезпечує їм всебічну допомогу і винагороду, фокусуючись на таких сферах, як здоров'я, сім'я, фінанси і особистий час. Пропонуємо систему мотивації Цукерберга для співробітників Facebook в США.

1. Цукерберг за власним досвідом розуміє, як важливо бути поруч з дитиною в перші місяці її народження, тому надає чотиримісячну оплачувану відпустку для жінок і чоловіків протягом року після народження або усиновлення малюка.

2. Заради здорового способу життя і турботи про екологію, Цукерберг пропонує співробітникам їздити на велосипеді. Щоб їм було зручно стежити за станом транспорту, він відкрив майстерню з ремонту велосипедів в каліфорнійській штаб-квартирі.

3. Міцне здоров'я - невід'ємна частина щасливого життя. Тому, Цукерберг пропонує співробітникам відвідувати спортзал або будь-яку іншу спортивну секцію за рахунок компанії.

4. У каліфорнійській штаб-квартирі є кімната відпочинку з настільними іграми, приставками й ігровими автоматами. Крім того, часто проходять тематичні дні і свята.

5. Новоспеченим батькам Цукерберг виплачує разову премію в розмірі 4 тисячі доларів. Крім того, він забезпечує матеріальну підтримку тим, хто зважився на усиновлення або заморозку яйцеклітин.

6. Хороший співробітник - ситий співробітник. На території розташовані кафе та їдальні, де працівники можуть їсти безкоштовно.

7. Для дуже зайнятих співробітників на території каліфорнійської штаб-квартири працює барбершоп і пральня з хімчисткою.

8. Для співробітників штаб-квартири створена медична страховка, яка включає стоматологічні послуги.

9. Працівники штаб-квартири в Каліфорнії не завжди паркуються самостійно - за них це може зробити паркувальник. Крім того, на території є безкоштовна зарядна станція для електромобілів.

ДЖЕРЕЛО


Ми в соціальних мережах: ФБ Інстаграм

Читай також:

В Японії випадково знайшли український фільм 1930 року, який вважався втраченим

АсфальтМен - головний герой нового кліпу гурту Антитіла

Рівне в інстаграмі: 34 фото рівнян з Почекуном