Не хочете займатися спортом тільки для красивої фігури? Тоді ось вам список інших позитивних ефектів від активного способу життя.

Природне сп'яніння

Звучить дивно! Але спортивні навантаження допоможуть досягти стану розслабленості і легкості, як після парочки келихів червоного вина. Під час тренування в тілі вивільняються хімічні речовини - ендорфіни. Саме вони викликають приємне відчуття ейфорії по всьому тілі.

Вплив на якість сексу

Ви не просто станете відчувати себе впевненіше через струнке тіла, а й зможете підвищити енергетичний рівень. Опір під час тренувань підвищує рівень тестестерона, ви будете відчувати прилив сил, у вас різко підвищиться настрій і рівень лібідо.

Фізична активність зменшує симптоми ПМС

Спорт допоможе впоратися з огидним настроєм і депресією в період ПМС. Раптовий спокій навіть здивує оточуючих, які раніше страждали від періодичних нападів з вашого боку. І собі добре, і людям!

Спорт - природний антидепресант

Дослідження показали, що щоденна прогулянка протягом 30 хвилин допомагає впоратися з нав'язливим станом. І взагалі спорт є частиною терапії при лікуванні депресії будь-якого рівня. Тому хто втомився від щоденних страждань і пригніченого стану, тому пора почати активний спосіб життя.

Підвищите самооцінку

Чим менше жиру в організмі, тим впевненіше станете ви. Спорт - безпрограшний спосіб знову повірити в себе і в свої сили, стати людиною, яка здатна на багато що. Почніть з малого і побачите, як швидко змінитися все життя.

Більше ніякого безсоння

Фізичні навантаження в першій половині дня благотворно впливають на сон. Після хорошого тренування тіло розслабляється, а до вечора вам зовсім захочеться зручно розташуватися на ліжку і без будь-якої зайвої думки приємно заснути.

Спорт підвищує творчий потенціал

Хто мало рухається, той погано розуміє. Виявляється, активний спосіб життя покращує мозкову діяльність, що впливає і на якість праці. Ви зможете швидше справлятися з поставленими завданнями, помітно поліпшите творче мислення і пам'ять.

Ви будете виглядати молодше

Фонтан молодості - не чарівне джерело, а щоденні фізичні вправи. Під час тренування ми наповнюємо тіло здоров'ям і молодістю, підвищуємо рівень енергії, починаємо себе краще почувати і чудово виглядати.

ДЖЕРЕЛО


Любіть себе та будьте здорові!

Ми в соціальних мережах: ФБ Інстаграм

Читай також:

Сім способів позбутися кіл під очима

Скільки калорій спалює секс?

Прощай, стрес: розслаблююча йога для тих, хто ще не встиг побувати у відпустці