20 листопада о 08:40 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в неексплуатуючій будівлі що в місті Рівне по вулиці Коновальця. За вказаною адресою виїхали два чергових відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рівне та оперативно-координаційний центр Головгого управління ДСНС області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

По прибуттю до місця виклику рятувальники в апаратах захисту органів дихання та зору зайшли у задимлене приміщення, осередок загоряння знаходився в одному з приміщень будівлі, на гасіння пожежі рятувальники оперативно подали один водяний ствол та швидко локалізували загоряння.

О 08:51 пожежу було локалізовано, а о 09:20 повністю ліквідовано. Вогнем знищено електричний подовжувач та закопчено стіни будівлі. До ліквідації пожежі було задіяно 3 одиниці техніки ДСНС та 12 вогнеборців. Жертв та постраждалих немає. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

Рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій вкотре закликають громадян суворо дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню. В тому ж разі, коли пожежа виникла, не гаючи ні секунди телефонуйте до Служби порятунку за номером «101».

Про це повідомляє ГУ ДСНС в Рівне нській області.

pic



pic



pic



pic