До поліції 26 листопада надійшло повідомлення про проникнення невідомого чоловіка у гараж 47-річної сарненчанки на вулиці Технічна. На місці події правоохоронці застали двох зловмисників, які вже збиралися йти з викраденими речами.

Група реагування патрульної поліції, яка одразу прибула на виклик, виявила пошкоджені металеві завіси на дверях гаража, а всередині — двох молодиків, які вже підготували два автомобільних колеса з дисками, електрогазонокосилку, паяльну лампу та металобрухт. Зловмисниками виявилися місцеві жителі: 18-ти та 15-ти років. Старший із них уже був судимий за крадіжки та у підлітковому віці перебував на обліку як дитина-правопорушник. Як пояснили вони поліцейським, пішли на злочин, бо заборгували гроші.

За фактом замаху на крадіжку з проникненням за частиною 2 статті 15, частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вирішується питання про повідомлення обом юним сарненчанам про підозру. Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv